Sep 5, 2009, 2:35 PM

Със Спомен за теб 

  Poetry » Love
548 0 1

Аз те чаках... отново сама...
С полупразната чаша в ръка...
Но ти така и не дойде...
Остави ме с разбито пак сърце.

Чаках те години дълги...
чаках те, но ти отново не дойде...
и така останах аз сама, стоейки под самотната върба...

Сълзите стичаха се бавно, както падащите и листа...
и отново осъзнах сега, че останала съм пак сама...

За теб живях и всеки ден и нощ...
За теб мечтах, когато чувствах се без мощ...
Ти ми даде сила, ти вдъхна ми живот...
Че ще мога аз да се изправя пред суровия живот.

© Йорданка Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??