Jun 26, 2018, 12:35 AM

Със тебе всеки миг си струва 

  Poetry » Love
723 1 5

Ще те докосвам като летен бриз,
със погледи ще те рисувам.
Луната ще открадна – виж...
със тебе всеки миг си струва.

 

Ще извървя в съня ти светове
и мислите ти ще преплувам.
Ще удуша от ревност грехове,
защото всеки миг си струва.

 

Ще изплета с косите ти затвор,
в душата си да ме заключиш...
Ще идем даже в Содом и Гомор
и там с теб всеки миг си струва.

 

Ще се усмихвам и ще плача с теб,
от страстите напълно ще изкукам.
Ще се топя на пъпчето ти – лед...
да бъда капка обич в теб си струва...

 

ekstasis

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??