May 18, 2010, 10:42 PM

Със тежестта на вечност... 

  Poetry » Other
672 0 2

Със тежестта на вечност...

 

 

Една съдба от безнадежност,

едно сърце, обстреляно с лъжи,

една душа безлично нежна,

белязани със скръб едни очи...

 

 

Това съм аз и чувства святи

във мен тежат - узрели плодове,

измерват се със тежестта на вечност,

с любов ви давам своето сърце...

 

 

Потъпквайте и плюйте обичта ми -

смълчано аз ще ви разбирам,

изстисквайте ме, пийте от кръвта ми,

предайте ме - за вас умирам...

 

 

Накрая злото ще прекърша -

искрица чувство ще ви възкреси,

подайте ми ръка, аз ще ви следвам,

по пътя оставете две сълзи...

© Сис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??