Oct 1, 2011, 6:58 PM

Със залеза 

  Poetry » Erotic
1872 0 6

 

 

                                 Със залеза

 

        Разхвърля залезът премяната си по телата…

        Жонглира вятърът със пламъчетата в очите…

        И пръстите – проводници на тишината –

        ликуват и завихрят в чуден танц мечтите.

 

        Разливат се посоките, не търсят пристан…

        Разголени послания поемат по вълните…

        Вълшебствата във този миг не стигат!

        В съдбовно „ние” сливат се душите.

 

 

                                                       © Павлина Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1485 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??