Feb 14, 2009, 12:20 PM

Същества от друга планета 

  Poetry » Love
617 0 1
 

 

Същества от друга планета

 

 

 

Жени. Странни и неразбираеми,

открити, но неразкриваеми.

 

Как може да се разбере какво си мисли тя,

мисля, че не може - за това подари и ти букет цветя.

 

Странни и красиви -

някак палаво игриви.

 

Усмивки те раздават и

със щастие  нас даряват.

 

 Е, понякога се караме,

но какво от туй.

 

Красиви са и не отричам,

че искам с една от тях доволен аз да „тичам".

 

Ще попитате коя е тя -

щастливата жена,

избраницата моя е една,

но името и няма тук да назова.

 

 

 

 

                                                                          Кирил Кирилов

                                                        12.07.2008 г.

© Кирил Кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??