Jun 3, 2017, 11:40 PM

Състояния 

  Poetry » Love
758 7 17

Да докосвам мечтата на другия...

Да заспивам с безсънни очи...

Да отеква сред мислите бурята...

Да вали, да гърми, да трещи...

 

А в сърцето ти – огнени макове

и ветрецът над влюбена ръж,

закопняла след дългото чакане

за ръката гореща на мъж!

 

А в душата ти – шепнат тополите,

дъх на кестени, цвят на липи!

В нея още е тихо и пролетно!

... А в душата ми – още вали!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??