May 28, 2009, 9:03 PM

Съвест продаваммм! 

  Poetry » Civilian
792 0 9

 

 

Съвест продаваммм!

 

Навъсени  хората тичат.

Питаш  ги, гузни отричат.

Всеки бърза  в различна посока.

Нерви тресат ги, сякаш  треснал  ги тока!

Отворих  малка сергия.

Реших бизнес  да хвана.

Попитах  тия,  ония,

какво  им трябва  в зарана.

 

Завиках с все гърло…

 

Съвест, Съвест продавам…

За богати  и бедни...

За  успели политици…

За  Мутрите вредни…

След  матури  за  ученици...

Чиста съвест продавам.

Продавам  с  усмивка.

Елате, купете.

Спрете, вземете.

Чиста и пивка…

от моята обшивка.

Изви  се опашка..

По стотачка  парчето.

Чиста съвест им давах,

дорде  слънце  се скри от небето.

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??