Mar 12, 2018, 10:53 AM

Съвет 

  Poetry » Other
328 0 3

Прави каквото трябва и така

опитвай се света си в ред да сложиш.

Не спирай с мисли своята река, 

знай, утре всичко свято е възможно.

 

И не търси у другите вина.

Не можеш да ги съдиш - ти си смъртен.

Прегръщал си греховни рамена

и бил си камък, от скала откъртен.

 

Не се надявай даже не любов!

Не се привързвай, не очаквай никой!

Недей римува чувствата със "зов"!

Към нищо тленно трайно не привиквай!

 

Че ти си пътник, винаги помни!

Пътувай без багаж - със теб самия!

Очаквай чудо всички земни дни,

додето Бог звездата ти изтрие!

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??