Jul 18, 2006, 12:53 AM  

Съзерцание 

  Poetry
516 0 5

Вълните стенят под мъглата,

обвити в плътна пелена –

превръщат в хълмове водата,

целуват с леден дъх, брега.

 

Нощта извира от морето –

потрепва тих камбанен звън...

В далечен път зове сърцето,

омаяно, като на сън.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??