Jan 18, 2016, 5:42 PM

Съзряване 

  Poetry » Erotic
637 0 1

СЪЗРЯВАНЕ

 

Момичето облече младостта,

прозрачна в своята невинност.

Недокосната, напъпила гръдта,

разголила в очакване за нежност.

 

Мечтаеше ранени колене.

От страст въздишаше живота.

Препускаше със дивите коне,

целомъдрено захвърлила хомота.

 

Момичето сънуваше любов.

Рисуваше по свойто тяло с пръсти

и прасковата напращала с сок,

пулсираше в очакване да я откъснат.

 

Момичето порастваше в мечти

и пишеше любовните поеми

за своето момче. А то, уви,

навън играеше с калеми!

 

Емил Стоянов

17.01.2016г.

© Емил Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??