Jun 6, 2018, 1:42 AM

Тайфуните са с женски имена! 

  Poetry
284 0 4

Горещо ли ти е?
Нормално.
Лятна жега...
Потта по бръчките се стича на река...
Лице подпираш с двете си ръце.
Банално.
Осъзнаваш че си тука.
и сега.
Шепти в главата тежка оня - другия...
Все истини.
Не мога да ги отрека!

 

Така ми каза в мене оня - Лудия:

 

Тайфуните са с женски имена.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??