Тайна...
Питаш за името ми ти,
гониш ме дори...
Не разбра ли, че не ме вълнуваш ти,
че друг за ръката ме държи...
Разпитваш всеки ти за мен,
пишеш ми писма красиви
и изпращаш ми цветя,
но така и не разбра,
че не съм за теб жена...
тайна е името ми,
тайна е животът ми,
тайна, която от тебе пазя
и на теб не ще ти позволя
да опознаеш тайната ми в любовта...
© Жулиета Стоянова All rights reserved.