Jun 18, 2017, 10:39 PM

Твоята Тайна 

  Poetry » Love
256 0 4

Избяга. Едно същество от магически свят. 
Отиде си, както нощта си отива смутена. 
Очите ми, пълни с вълшебства, без пламък горят. 
От твойте очи съм сега до живот променена. 

 

Остави ми спомен, по-ценен от всяко богатство. 
По устните ми разцъфтява усмивка издайна.  
И всичко в света е красиво, бездънно и сладко. 
Защото усещам, че в него съм твоята тайна. 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??