Feb 13, 2010, 11:40 AM

Тайно някъде скътал съм 

  Poetry » Love
1596 2 5

Тайно някъде скътал съм 

на плътта ти тъй дъхава спомена,

с аромата на  женската ласка

и  греховност, запъхтяно отронена.

Сам-самичък, разголена истина,

неприкрито човешко желание,

просто нежно да бъдеш обичана,

да се давя във теб, в бездихание.

В миг копнежност, останал без маска,

в шепи аз те събрах, сладко безумие,

капки страст в чаша вино налях

и отпих  светлина в пълнолуние.

Ще те чакам във миг на нега,

тишина във сърце неизстинало,

ти си тръгна  във миг самота,

аз останах в сподавено  минало.

© Иван Шмугарски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??