Jul 18, 2006, 11:07 PM

ТАЙНСТВО 

  Poetry
705 0 7



Тук шетала е пролет бяла З
и вятър разлюлявал клони Е
И тази вишна нацъфтяла М
тъй неусетно сълзите зарони. Я

Възправяло се жарко лято О
с мелодия от "Четири сезона". Г
Люлеят си косите златни Ъ
пшениците под небосклона. Н

И есен милвала лозята, В
гората, със пастелен цвят. О
Реколтата е днес богата Д
с прекрасен, чуден аромат. А

Посрещнахме и тази зима снежна, В
наметнала е шуба над баира Ъ
и синевата ведра е, безбрежна, З
и бялата магия пак не спира. ДУХ...


© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??