Dec 1, 2006, 10:36 PM  

Така ми се... 

  Poetry
596 0 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Така ми се яде шкембе чорба,

когато се звръщам към дома,

след луд порой,

от секс и от запой

ой!

 

Така ми се припушва сутринта,

когато на цигарите поредната цена,

ме спира, май...

Спира  дрън-дрън!

Край –

ай!

 

Така ми се стои на топлина,

когато зимата бера студа,

поради екшъна със теца,

който много скъпо клеца –

в гъзеца.

 

Така ми се иска европейска заплата,

когато като плъх зад вратата,

се крия от бирници

с европейски големи дирници...

Ах, палавници!

 

Така ми се иска понякога политиците,

когато в парламента си чешат "спиците",

не само да лаят,

а нещо и да направят...

Бре  яд!

 

Така ми се иска да имам много деца,

когато нацията чезне

и всички признават това...


Деца и без кинти се гледат.

Ми, да И от глад припадат,

пропадат...

- Ад!

 

Така ми се искат много неща,

когато живота ни стапя в пеща...

Нищо. И аз, и вий, сме идиоти...

Разбира се, скоро в европейски кюлоти –

като илоти!

 

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??