Aug 10, 2008, 3:00 AM

Така реших 

  Poetry
662 1 2

Няма да говоря с никой, думите ми са излишни вече.

И да пиша няма смисъл, знам.

Моят свят е винаги обречен,

но сега нито на копнеж, нито на вълшебен блян.

Сега съм сред моята си мъка,

сама седя си у дома.

Сега ме чака ни среща, ни разлъка,

а пак жестоката война във моята глава.

Сега на ум със себе си ще споря,

къде ли сбърках, какво сгреших.

И тази вечер пак сама ще си говоря,

но в самотата си сама да бъда аз реших.

© Антоанета Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??