May 17, 2013, 12:02 PM

Такава обич 

  Poetry » Love
556 0 1

Когато съществуваш във химерите

тук всеки полъх буден ме държи.

Такава обич няма да намерите

тъй дълго във небето да кръжи.

 

Синее то, от щастие преливащо,

смрачи ли се - с оловен става цвят

и рядко дъжд полива кротко нивата

с утехата на Божа благодат.

 

Когато съществуваш във химерите,

мечтана, като полъх на перце,

все някой ден ще се отворят дверите

и ти отвън - със ангелско лице!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??