Oct 27, 2009, 12:30 PM

Такава съм... 

  Poetry » Love
931 0 5

Изморих се
от битките със всичките.
Като измислица съм
в живота им реален -
в кревата и юргана,
килима им  застлан,
за уютност под дивана.
В тенджерата
готвех надеждата за утре,
а матрицата
смилаше до болка.
Тогава скандално подивяваха
ръцете ми,
разплитах плитките си,
жива от палитра.
Нощта - червена,
ярка, топла и необяснима,
събличаше елечето
и гола тръгваше
да люби изгрева.
По мене вятърът 
преплиташе широки пръсти,
потръпвайки от моята сетивност.
Такава...
жадна, разрошена и чиста,
исках да пристана и политна,
и да обичам,
само него да обичам!

 

 

 

28.08.2009г.

 

 

© Женина Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??