Mar 10, 2023, 8:21 AM  

Такава те искам 

  Poetry
211 1 1

Очаквам те пролет, очаквам те скъпа,

ти знаеш ли колко бленувах за теб?

Снагата ти мека със цвят ме отрупа

и пиех аз жадно от този момент.

 

Косите ти слънчеви волно се веят

и полъхът свеж ме приканва към танц.

От извори блясъкът чист ще се лее,

а аз съм в магия, в мечта и във транс.

 

Ще тръгна по твойте пътеки потайни,

ще слушам на птиците пойни гласа.

И тъй ще се гмурна в ефирна безкрайност,

родена от сочност и от топлина.

 

Така ще почувствам, че още те има,

докосвам те с поглед, с целувка, със смях.

Такава те искам, фриволна, незрима,

с емоция пълна, готова за грях!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??