Dec 21, 2022, 9:30 AM

Там 

  Poetry » Other
259 4 13

Там,

където се срещат

слънце и дъжд,

и се виждат -

нашир и на длъж,

и високото,

и дълбокото,

застани!

Помисли.

Усети.

Помъчи.

Поплачи.

Събери разпиляното.

Изхвърли преживяното.

Погали онзи,

който те следва

без да те съди,

въпреки пътя,

осеян с дупки и тръни.

И тръгни -

накъдето те води небето.

По-лек от перце,

с чисто сърце...

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??