Oct 7, 2009, 5:13 PM

Там, край брега на морето 

  Poetry » Love
1831 0 6

Там, край брега на морето,
извисени до млечния път,
погледи нежно са впити,
думи в тишината висят.


Чаша опияняващо вино
пали сладък копнеж.
Палав огън играе в очите,
бледнеят звездите пред тях.


Ръце в танц се преплитат,
две души бавно горят.
Хоризонтът се слива с морето
и две тела...

Върти се светът.

© Здравка Бонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??