May 30, 2006, 2:23 PM

Там където... 

  Poetry
905 0 18
Уморена съм вече от път,
от летене във грешни посоки,
но нозете не искат да спрат
и ме теглят натам, към високото.
Там където живеят звездите
и където се  ражда нощта,
там където сe сбъдват мечтите
и където била съм в съня.
Но вярвам, стигна ли до там,
ще е и тежест, и награда...
и страх ме е, понеже знам,
че от високо много зле се пада.

© Валерия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??