Sep 29, 2008, 9:50 AM

Там, където... 

  Poetry
1057 0 50
               Там, където...

Там, където нямат край звездите
и самотни кораби кръжат,
там, където са безкотвени мечтите
и каляски тиквени шептят...

Там, където Бог присяда
и разнищва свойта самота,
там, където Слънцето избяга
и остави в мрак Света...

Там, където някога била съм
къс море, земя и вик,
там, където се завръщам няма
в началото на своя стих...

Там, където Алфа и Омега
търсят своята следа,
там, където съм блажена нега
с теб, Любов! - При мен ела!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??