Jul 15, 2010, 2:45 PM

Там, където... 

  Poetry » Other
448 0 2

На рожденика

 

Там, където бронята ни пада
и по светло се чувстваш пиян,
тихичко пристига листопада –
в чудните видения си взрян.

Там, където свети самотата,
там, където покривите спят,
още ни раздира суетата,
още сиви облаци летят.

Там, където Вяра и Надежда
искрено прошепват благослов –
утрото ми в тебе се оглежда
и поема в ритъма Любов.

 

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??