Sep 6, 2011, 10:24 PM

Там, където пладнуват... 

  Poetry
623 0 18

Там, където пладнуват стадата

на светлите мисли,

под дебелите сенки

на широколистни тъги -

примирено са свели глави

рунтави истини

и все още преглъщат

жилави, сухи сълзи...

 

Там, където страхът-овчар

е захвърлил сопата

на вината

и пак се преплита безумно пиян,

две съдби пият

от кладенчето на спомена.

После тръгват отново

по своите различни поляни...


© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??