Jul 7, 2010, 11:09 PM

Там съм, ти къде си? 

  Poetry » Love
571 0 2

http://www.youtube.com/watch?v=ZWcKB8tLrEs&feature=related


Там съм, измежду всичкото останало.
Една от многото звезди в нощта ти.
Там съм. Чакам да спре да те няма
и все се опитвам да вляза в съня ти.

Там съм. Дорисувам лилавото в залеза,
а ти все се прехласваш по червеното.
Нетипично за мен, от други чувства опазена,
а ти... Все ти се губи чувството за мене.

Там съм. Спя до телефона,
а ти не ми звъниш достатъчно.
Чакам важните си задачи да догониш
и да се върнеш при мен да се оплакваш.

Там съм... Знам, че трябва да съм там...
Но нещо ми се размива напоследък.
Това, което мислих, че го знам,
става все по-безцветно и бледо.

Не те боли за мен достатъчно.
А аз дори не исках нищо друго,
само да ти липсвам повечето от останалите
и да не се чувствам излъгана.

И днес съм там. И чакам да погледнеш.
А ти все повече го обезцветяваш.
Недей... Недей да ме броиш последна.
Защото знаеш, че ми липсваш, затова ли все по-малко даваш?

07.07.2010г.
гр. Сан Фернандо



So, you know how much I need you, but you never even see me, do you?

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??