Mar 12, 2017, 1:11 PM  

Там, тогава 

  Poetry » Other
1488 10 10

На тоя бряг, покрай морето,
където слънцето веднъж огрява
и в миг разлива цветовете –
ела да ме потърсиш там, тогава.
 

Самотен бряг – отшелник бледен –
и аз изписвам думи на дланта му,
преди, във своя бяг безреден,
вълни три точки да оставят само.
 

Ти имаш страшна власт, море –
лекуваш ме, когато ме сломяваш.
Но знай – на твоя бряг стаен
за сетен път ще бъда – там, тогава.

© Александър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??