Jan 22, 2013, 7:43 PM

Танц 22.01.2013 

  Poetry » Love
374 0 0

На времето във мъничка пролука
усмихна се отново Любовта.
Внезапно долетя и кацна тука.
По-радостен и цветен е света.

Едно сме - най-голямата награда
за мене в тоз' живот, във този миг.
Изпълва ме приятната наслада
на сливането ни във танц велик!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??