Mar 21, 2008, 8:53 PM

Танцувам лудо 

  Poetry » Other
758 0 21
Aneta_kz (Анета Джурова)

                                                           и

                                                              Елишка (Елица Стоянова)






Не те ревнувам. Mного са жените.
С изкушенията мога да се справя.
Дълбоко пазя лятото - в очите.
Ревнувайки те, бързо остарявам.



А искам да съм твоя - младолика,
събрала в шепи буйната ти обич,
разцъфнала за теб, като иглика.
Аз знаех, че все някога ще дойдеш.


Не те виня, че късно появи се.
(очаквам те отдавна, не от вчера).
Сега си тук. Когато вън стъмни се -
ти винаги се връщаш за вечеря!



И празнично е. Пълно със усмивки.
Заслушана във твоето присъствие,
танцувам лудо - с влюбени извивки.
Останалото чезне във отсъствие!

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??