Mar 27, 2008, 12:25 PM

Танцувам валс със мрака… 

  Poetry
1326 0 28

Танцувам валс със мрака,

на музика,

която носи се с листата…

Полюшвам леко тялото,

обсипано

с красиво лунната позлата…

Почти неуловима съм

и непозната…

незабележима за света…

недостижима…

Нежна съм като перо

и жива

като новороденото стръкче живот…

В приказна прегръдка на нощта,

забравена от теб и любовта,

танцувам валс със мрака…

Но знам, не съм сама…

усещам те

в черно-белите ласки на вятъра…

в звездните целувки…

в мократа земя…

и сивата луна…

във всяко камъче под стъпалата…

Усещам те…

Нищо, че забрави ме…

В това усещане…

във този спомен…

във  тази лунна приказка без време…

В чест на теб…

или на този хлад…

Танцувам валс със мрака…

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??