Експериментална поезия
по едноименното фото на
Pepina (Пепа Деличева)
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=208806#comments
Танцуващи цветя – мрак и чистота...
Белее сластно призрачният им воал.
Разкършват пищна плът в страстта
под ритъм шеметен от стария роял.
Танцуващи цветя – деца на земята...
Със жлъчни листа раздират сумрака.
Безсрамно шепнат, галят сетивата.
Гримасничи нощта: с печал заплака.
Танцуващи цветя – любов и омраза...
Със кикот сриват вечните табута.
В омая разстилат греховна зараза.
Увяхват в бездуховност нечута...
© Плами All rights reserved.
Поздравления!!!