Feb 28, 2014, 12:57 AM

Танка 

  Poetry » East forms
696 0 1

Знойната жега

омаломощи земята

с тъжно постоянство.

Уморените цветя

тъгуват за нощта.

 

 

         ***

 

Безкрайно поле,

уханно сено и билки.

Вятърът шушне.

Дочух вик на цвете,

вехнещо от самота.

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??