Nov 20, 2010, 10:18 PM

Тази нощ 

  Poetry » Love
1118 0 2

Тази нощ ще ме искаш,

ще ме викаш в съня си,

ще ме чакаш с небивал копнеж,

ще ме търсиш навред,

ще се взираш в скръбта си,

а сърцето без мен

ще е бучка от лед.

 

Тази нощ ще ме искаш,

да стопля дланта ти,

да те милвам с очи,

пълни с шеметна страст,

да те жегвам със устни,

да изгарям плътта ти,

и да бъда прашинка

във твоята власт.

 

Тази нощ ще ме искаш

 и в мен ще се вричаш -

твоя ангел и демон,

стихия и плам,

аз съм твоето диво момиче,

с мен ела и не ще бъдеш сам.

 

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??