May 16, 2012, 4:12 PM

Тази нощ 

  Poetry » Love
626 0 0

Тази нощ ще спя пред твоята врата,

ще милвам стълбите, погалени от твоите стъпки,

с душа ще те прегърна и капчица сълза

на устните ще спре, ще помечтае и ще литне.

 

Тази нощ и времето забързано ще спре,

часът ще коленичи, минутите ще затанцуват,

тишината името ти нежно ще зове,

немирник-вятърът ще легне мил и ще сънува.

 

Тази нощ звездите ярко ще пламтят,

ще се усмихват със очите на момиче,

в косите ти неонов блясък ще сплетат,

със цвят вълшебна синева ще те закичат.

 

Тази нощ и Луната кротко ще заспи

и облаците ще се скрият в планините,

тази нощ ще бъдем близо аз и ти

и само ще разделят ни стените.

 

Тази нощ ще ти говоря за любов

и тайничко при тебе ще се сгуша,

не ме гони, прости ми, че дойдох,

ще те целуна и ще си отида скришом!

 

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??