Jul 5, 2009, 5:48 PM

Тази нощ две момичета са изчезнали след катастрофа 

  Poetry » Other
718 0 1

"Тази нощ две момичета са изчезнали след катастрофа",
две силни колони разнасяха новината.
И всички чуваха, но не осъзнаваха същината...

Една жена потрепна от своето постоянно място
и със слаб глас провикна се - "отрепка"!

Друга жена пък ръцете си преплете
и заекна - "как така ще изчезнат"!

Из тълпата хората повтаряха "Заслужават"!
Други - да се намерят се надяват!

***
"Току-що изчезналите момичета след катастрофа бяха открити",
прокънтя се из полята.
Хората наивно се изсмяха:
"Вкъщи какво мрънкане ви чака"!
Но те не знаеха,
че мъртъвците  не чуват
и майката от сълзи ще е полята!

© Лефтерчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Като поезия не ми харесва, но като съдържание е добро, реално и тъжно.
Random works
: ??:??