Тази хладна нощ нека е различна,
нека да захвърлим срам и суета,
нека да ни плюят злобно моралистите,
тайничко прикрити зад свойта самота.
Тази зимна нощ нека е гореща,
в очите ти да виждам онзи пламък див,
който ме изгаря бавно и красиво,
с преплетени тела нека изгорим.
Тази страстна нощ нека бъде грешна,
смело да изхвърлим маските и грим.
Бавно ме събличай, дълго и щастливо,
сладостни екстази нека си дарим.
Тази тъмна нощ нека бъде дълга,
нека не броим часовете на нощта!
Влюбено целувай, страстно ме изпълвай,
дарявай ме с нежност и грях до сутринта.
© Пламена Владимирова All rights reserved.