Mar 5, 2008, 9:07 PM

тази вечер 

  Poetry » Phylosophy
727 0 7
Тази вечер



Тази вечер, приседнала
до прозореца в тъмното,
се пренасям в квадратните
орисии отсреща.
В тези блокове сигурно
пият и страдат
и се смеят (без) шумно
за разни там глупости.

В самота на езичница
се раздавам, разпъната
между масата, сметките,
любовта и небето.

А детето, убито в мен...
(или неродено)...
преродено
ще чака
своя час вездесъщи...


... - 05.03.2008

© Силвия Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??