Тази вечер е красива,
исках ти да бъдеш с мен,
но нощта е мълчалива,
скри отминалия ден.
Ти къде се скиташ, скъпи,
без сърце останах аз,
няма ли да се обадиш
в този късен нощен час?
Няма ли да ми напомниш
за красивата любов
и в очите ми да видиш
звездна синя обич, зов?
Искам ти да ме обичаш
и изричам го на глас,
но ако пък ме забравиш,
ще го преживея аз.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.