Apr 22, 2009, 11:47 AM

Театър 

  Poetry » Civilian
926 1 1

Душевноболен свят,
пълен с лъжа и омраза,
те всички мислят, че летят,
без да усещат как падат.

 

Доспехирани, гримирани, маскирани,
изкуствено щастливи, безгрешни,
роби на самите себе си...
Толкова прокажени и смешни.

 

В облак от уплаха
тихо пристъпвам към тях
грозен, комичен и свит,
да си различен е грях.

 

В моя театър
от клоуни няма нужда,
искам светлина, актьори, спектакъл,
дето сетивата възбужда.

© ShamelessDreams All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Бунтарско излъчване има този стих, хареса ми
Random works
: ??:??