Oct 4, 2014, 9:11 PM

Технологичен век 

  Poetry
326 0 0
В тази наша модерна епоха
с всички притурки на деня
компютри, лаптопи, i-телефони, таблети
Какво ще кажат нашите предци?

 

Тези нови неща са добре,
но те заемат много време.
Това може да бъде толкова ценно
така че дори и малко за лимонова напитка.

 

Колкото по-дълго седим пред нашите екрани
по-лошо нашето зрение може да бъде
Ние трябва не да забравяме почивката
така че, за да защитим нашите очи.

 

Лесно е да те хванат
с facebook, twitter и други подобни
социални медии наистина могат да ни обградат
от тях да направим своя удар

 

Нашите предци не ще ни завиждат
за този технологичен век,
той е един специален подарък
време за живот на технологичната сцена.

© Георги Генов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??