Apr 11, 2010, 8:45 PM

Тежи ми 

  Poetry » Other
690 0 1

Тежи ми! От скривана болка

и думи неказани,

от измамени чувства

и истини пазени.

Боли ме! Че чуждите хора

по-близки са ми от тези с моята кръв.

В тях, чуждите, намирам опора,

а своите обръщат ми гръб.

Уморих се! От отчаянието, с години подтискано,

скрито зад фалшива небрежност.

Копнея за мъничко обич, но искрена,

топлина и капчица нежност.

© Силвия Кирякова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И такива неща се случват в живота,но това което не ни убива ни прави по-силни.Горе главата,щастието идва при нас,когато сме готови за него.Успех
Random works
: ??:??