Sep 28, 2010, 11:32 PM

The Unknown 

  Poetry
446 0 1

С вързани очи напред пристъпих,

не усетих пътят ми кога е свършил.

Кой по мене камъка ще хвърли...

крилата който вчера ми прекърши.

Понесох се във тъмното... на сляпо.

Падам още, а може да съм полетяла.

Сърцето много иска да повярва,

а душата е за обич закопняла...

Без страх ще продължа. Не падам.

Нека се опаря в лудостта си.

Много взеха ми, сега ще получавам,

имам много сила в слабостта си.

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??