Sep 16, 2009, 11:03 AM

Ти 

  Poetry » Other
776 0 10

Ти си толкова различна от  другите,

умна, мислеща, интелигентна,

тъй добре се прикриваш, непринудено

разговаряш, държиш се естествено...

Тези стихове, добре подредени

и премислени, всичко разкриват -

те говорят, говорят за тебе

и това, дето искаш да скриеш...

Всеки ред крещи от болка,

всяка дума е отворена рана,

разбирам в сърцето си колко

силна обич и копнеж криеш.

Как осъмваш с очи в Луната

и душата ти плаче  от мъка,

в онзи дом, като в крепост затворена,

без надежда, без радост, отлъчена...

Как осъмваш с копнеж, преливаща

да обичаш, да си обичана.

Твърде умна, неразбрана и истинска

за тези, които избираш...

 

  

Ти си силна и независима,

но понякога хапеш... от болка.

В тебе няма нищо измислено

и приличаш на мен,

толкова много, толкова...

© Генка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??