Jan 8, 2009, 7:48 PM

Ти 

  Poetry » Love
713 0 0
Подари ми надежда и смях.

Подари ми и слънце, и мечти.

Даде ми сърце и да копнея,

и да дарявам радост в тъжните дни.

 

Прогони завинаги мрака

и на болката да ме припари забрани.

Закриля ме по пътя,

по пътя към моите мечти.

 

Смелост ми вдъхна, запали

пожара на безумната страст,

докосна чувства дълбоко заспали

и стопи сълзите от кръв и от прах.

 

Нека студът далече да бяга

от нашата топла любов,

нека да бъдем винаги двама,

за да покажем на всички кой на какво е готов.

 

 На Иван Р.

08.01.2009г.

 

© Габриела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??