Jan 31, 2009, 7:56 AM

Ти 

  Poetry
1053 0 2
Отнякъде дочух хубав звук,
искаше ми се да си тук,
да го чуеш с заедно с мен,
да останеш от звука ослепен!

Но ти никога не си бил с мен
в мрачния и в прекрасния ден,
пак те нямаше, няма и да те има,
и в топлото лято, и в студената зима!

Да те срещна бе моята мечта,
да тя си остава и сега,
но е малко тъжна и унила,
защото в мен умря и последната сила!

Няма вече да те търся,
от мечтата си ще се отърся,
дано дойдеш някой ден,
за да бъдеш близо до мен!

© Димитър Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??