May 3, 2009, 9:29 PM

Ти... аз 

  Poetry
809 0 17



Бавно над мен се надвисваш,

сянката ти ме обгръща,

въздухът започва да вибрира

и едва-едва ме милва.

Уверено се приближаваш,

нежно ти шептя...

Но само миг преди да ме целунеш,

рязко се отдалечаваш.

Не смееш дори да ме докоснеш,

а как копнея

тялото ти върху си да усетя...

Ти...

орел,

аз...

езерна вода.

 

 

  

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??