Aug 27, 2011, 9:09 AM

Ти бе последният 

  Poetry
505 0 1

ТИ БЕ ПОСЛЕДНИЯТ...

 

Ти бе последният,

който обичах,

макар поредният

да се заричах…

 

 

Така ли ще остане вечно?

Макар да знам – това е грешно,

крещи сърцето – иска да обича,

копнее в вярност да се врича…

 

Нима не ще обича вече?

Нима напразно ще тупти?

На самота го ти обрече

и сякаш го унищожи.

 

Ти бе последният, към който

любов изпитвах и гори

сега сърцето ми, за обич жадно,

но няма мъж, за който да тупти.

 

И знам аз – без любов не се живее,

тъй сиви са и мрачни мойте дни.

Кога сърцето болката ще преодолее?

Кога от обич то отново ще тупти?

 

Ти бе последният и всичко бе „преди”…

© Деница Пенкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • След всяка раздяла си мислим, че любовта си е отишла завинаги.Огледай се, и ще откриеш истинската любов.Успех!
Random works
: ??:??