Прекара си страхотно,
подаръкът това е,
но много неграмотно
бъдещето ми чертаеш.
Не съм залитала по теб,
ти беше умопомрачение,
шестица имаш за успех
и лицемерие.
След такива като теб,
все по-трудно се изправям,
пари вземи,
купи си сладолед
или пък уиски
да празнуваш края...
© Jivka Koleva All rights reserved.