May 31, 2014, 10:52 PM  

Ти дойде 

  Poetry » Love
514 0 0

 

                                              Ти  дойде

                                             

 

                             Ти  дойде  като  сън  във  съня  ми.

                             Като  лека  роса  отлетя.

                             Освежителна  глътка  дари  ми.

                             Завеща  ми  пак  нова  мечта.

 

                             Съня  ли  дойде  да  ми  грабнеш?

                             Наяве  ли  беше,  не  знам,

                             но  миг  от  безкрая  да  хванеш,

                             това,  предполагам,  е  блян.

                              

                            И  от  дните  в  живота  забързани,

                            часовете  превръщат  се  в  миг.

                            Миговете  в  сърцата  задържани  -

                            към  вечната  обич  са  вик.

© Стойна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??